joi, 14 mai 2009

cadou pentru fumatori!


Ma distram azi de cat de ingeniosi sunt oamenii. Se pare ca un fumator care are o tipografie, satul de pozele nasoale de pe pachetele de tigari, s-a apucat sa-si printeze niste stickere pe care si le punea pe pachetele de tigari. Vazandu-le prietenii lui au cerut si ei. Si uite asa s-a nascut o noua afacere. Nu stiu peste cat timp le veti gasi in magazine. Sunt foarte funny, avand imagini cu emoticoane, proverbe, desene etc.

Si uite asa, omul a gasit o rezolvare a unei probleme. Pe langa pretul mereu crescator al tigarilor, unii fumatori erau deranjati de aceste imagini si texte de pe pachete. Pretul crescand treptat (ca doar nu-s prosti sa-l dubleze dintr-o data, ca nimeni nu mai cumpara) omul ajunge sa nu simta pregnant atentatul la buzunarul propriu. Iar acum, cu aceste stickere, nu mai vede nici imaginile care il puteau ingrijora. Eu nu sunt o fumatoare, nu am fost niciodata, dar ideea cu stickerele imi place inclusiv mie. As cumpara sa fac cadou unor fumatori. Cu 1 leu iti poti “decora” 5 pachete de tigari fata-verso. :) Bineinteles ca stickerele le poti folosi pe orice, dar sunt dimensionate pentru pachetele de tigari.


Ce misto ar fi sa putem face stickere de genul pentru toate lucrurile exterioare care exercita un anumit nivel de stres asupra noastra. :)) Deja viata ar fi mult mai simpla! Si noi nu stim sa traim simplu, noi trebuie sa complicam lucrurile de fiecare data. Ca altfel ne plictisim, nu? :P

2 comentarii:

sunetul vietii spunea...

iti zice o foste fumatoare...
Cand nu vrei sa te lasi,acele poze de pe pachetele de tigari nu reprezinta nimic pentru ca pe fumator nu l intereseaza ambalajul ci tigara.

dia.tia spunea...

am vazut ca ai intrat in faza de "fara tigara" si te felicit! stiu ca nu au neaparat efect, totul porneste din dorinta si placerea de a fuma, ca sa nu-i spun dependenta. ;) desi nu am fumat niciodata, am avut sansa sa inteleg ce inseamna tigara pentru unii si de atunci am renuntat sa cer oamenilor dragi mie sa se lase de fumat. aceste stickere nu fac ca imaginile socante sa dispara, ci ofera o varianta "funny" de ambalare a unui "viciu". ambalaj pe care oricum omul si-l face in gand, gasind o multime de pretexte pentru a continua "comuniunea" cu tigara.